Frivillig systemet ble presentert på VM kafeen.

I Strand kajakklubbs lokale, på første VM kafé, var vi ca 30 personer igår Onsdag 29.Januar. Neste blir Onsdag 26 Februar. Den blir på Kadett-tangen, ved vårt nye VM kontor. I samme hus som Tyrving holder til.

Vi gikk gjennom informasjon om arena på land og vann. Gruppeledere ble presentert samt systemet som vi skal benytte for å holde orden på vaktlister og mannskap. Et system som overholder kravene som er til personvern (GDPR). Det heter Moblise.no

Vi fikk verdifull dialog om rekruttering av mannskap og viktige momenter som skal til for at vi får fordelt belastningen på alle klubbene. Også viktige spørsmål om overnatting for aktive og våre kolleger i andre klubber ble belyst.

Takk til Strand for å huse oss igår!

Registrer dere:

Registrer dere som frivillge til VM 2020 ved å følge denne linken: https://sport.mobilise.no/www2/Forms/ClerkForm/Clerk.aspx?arr=9141074&lang=NO

Etter registrering får du passord, så vil du få all info du trenger via siden: sport.mobilise.no Denne fungerer på din PC og på Mobil.

Her vil vaktlister bli presentert så dere kan velge vakter som passer.

Registrer dere idag, så vi kan planlegge i god tid, til fordel for oss alle!

VM Hilsen Sven

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*