Vi trenger hjelp!

Trykk her for registrering

Trykk på bildet for registrering, Få informasjon om VM og velge hvilke vakter du vil delta på. Velkommen!!

24.-30. August skal vi arrangere VM i maraton padling i Bærum. Vi trenger din hjelp å utføre oppgavene:

( Parantes viser hvilken gruppe som har ansvaret for dette: Gruppen kan du oppgi når du registrerer deg)

 Eksempler er: •Servere Lunsj til utøvere / lagledere og de andre frivillige. (Vertskap) •Være følgebåt og hjelpe dem som velter. (Bane Vann) •Være arena vakt og passe på at kun utøvere slipper inn i utøver området. ( Sikkerhet og beredskap) •Stå i Kiosken og selge souvenirer.(Kommunikasjon og Marked) •Lage bilder og videoer som vi kan vise på Facebook og Instagram.(Kommunikasjon og Marked) •Ta imot utøverne på Gardermoen og vise dem hvor de skal dra videre til Sandvika. (Vertskap). •Følge Verdensmesterne til dopingprøve. (Bane Vann) •Lage akkrediteings kort til utøvere og dele ut disse når de ankommer.(Akkreditering) •Montere opp lydanlegget ( Sportspresentasjon) •Montere opp telt og gjerder ( Bane Land) •Være tolk for nasjoner som ikke kan Norsk / Engelsk ( Vertskap) •Arrangere med flagg og medaljer for medaljeutdelingen ( Seremoni)

Hva kan vi tilby deg for dette? •  Du blir kjent med mange hyggelige personer i et gøy arrangements miljø. Sammen skal vi oppleve mye moro! •  Vi gir ut en uniforms t-skjorte du har på deg når du er på «jobb» •  Du får en fin trenings vest med spesiellt VM-design, kun for CREW.
(forutsetter at du har tatt min.2 vakter) •  Vi tilbyr varm lunsj de dagene du er på jobb.  •  Du får full styring over hvor mye oppgaver du vill ta på deg og god oversikt via vår frivillig app. •  Sammen skal vi feire når det hele er over!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*